Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 635.8:641.1
Медведкова Инна Игоревна,Попова Наталия Александровна,,,,,
АНАЛІЗ ВМІСТУ КАТАЛАЗИ ПРИ ЗБЕРІГАННІ СВІЖИХ КУЛЬТИВОВАНИХ ГРИБІВ KUEHNEROMYCES MUTABILIS ТА FLAMMULINA VELUTIPES
Medvedkova Inna, Popova Natalia
ANALYSIS OF CONTENT catalase storage of fresh cultivated mushrooms KUEHNEROMYCES MUTABILIS AND FLAMMULINA VELUTIPES

Аннотация. Істотний вплив на збереженість грибів надає інтенсивність дихання, обумовлена дією окисних ферментів – пероксидази і каталази. Встановлено, що при взаємодії з каталазою розщеплення перекису водню протягом перших п’яти хвилин протікає з дуже великою швидкі

Ключевые слова: харчова цінність, каталаза, культивовані гриби, температура зберігання, тривалість зберігання

Abstract. Significant effect on safety fungi provides respiration rate, due to the action of oxidative enzymes - peroxidase and catalase. Established that the interaction with catalase splitting of hydrogen peroxide in the first five minutes takes place at very hig

Keywords: nutritional value, catalase, cultivated mushrooms, storage temperature, storage time

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-октябрь 2015