Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 637.523
Шубина Лидия Юрьевна,Доманова Елена Владимировна,,,,,
ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ АРОМАТОПРОНИКНОСТІ ЧЕРЕВИ СВИНЯЧОЇ
Shubina L. Y, Domanova E. V.
WAYS OF DECREASE AROMA OF PERMEABILITI PORK CASINGS

Аннотация. В роботі розглянуті шляхи зниження ароматопроникності череви свинячої. Аналіз хімічного складу лікарських рослин, безпечність, екологічність, ареал розповсюдження обґрунтував вибір наступних трьох рослин, а саме шавлію, деревій, шипшину та їх екстрактів д

Ключевые слова: свинячі черева, ковбасні оболонки, бар’єрні властивості, ароматопроникність, водні екстракти шавлії, деревію, шипшини.

Abstract. In work ways of decrease aroma of permeability pork casings the are considered. The analysis of a chemical compound of herbs, safety, ecological, a distribution area has proved a choice of the subsequent three plants, namely a sage, a yarrow, a dogrose an

Keywords: pork casings, barrier properties, аroma of permeability, water extracts of a sage, a yarrow, a dogrose.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-октябрь 2015