Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 664.653.1
Стадник Игорь Ярославович,Михайлишин Михайло Стахович,Васылив Владимир Павлович
МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСУ ЗАМІШУВАННЯ ТІСТА БЕЗЛОПАТЕВИМ РОБОЧИМ ОРГАНОМ
Stadnuk I.Y., Mykhailyshyn M.S., Vasyliv V.P.
SIMULATION PROCESS mixing dough working body without blades

Аннотация. В статті представлено математичну модель замішування в’язко-пластичного тіста безлопатевим робочим органом у вигляді циліндра в циліндричній місильній камері з додатковим опором, що дає змогу визначити основні конструктивні параметри процесу для одержання

Ключевые слова: тісто, структура, замішування, барабан, математична модель.

Abstract. The paper presents a mathematical model of mixing dough without working body blades in a cylinder in a cylindrical chamber that helps identify key design parameters for the mixing process resulting quality test.

Keywords: dough, structure, mixing, drum, mathematical model

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-октябрь 2015