Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 664.682:641
Антоненко Артем Васильевич,Михайлик Валентин Сергеевич,Бровенко Татьяна Викторовна,,,,
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з використанням морквяного пюре та олії з насіння гарбуза
Antonenko A.V., Mihailik V. S., Brovenko T.V.
TECHNOLOGY OF PREPARATION OF FLOUR CONFECTIONERY BASED CARROT PUREE AND OIL FROM PUMPKIN SEEDS

Аннотация. В даній статті розглянуто можливість використання морквяного пюре та олії з насіння гарбуза в приготуванні борошняних кондитерських виробів. На основі проведених досліджень розроблена технологія нових борошняних кондитерських виробів з використанням моркв

Ключевые слова: морквяне пюре, кондитерський виріб, олія, модельна система, кекс, насіння гарбуза.

Abstract. . In this article the possibility of using the carrot puree and oil from pumpkin seeds in cooking pastry products. Based on the research of new technology developed pastry products using carrot puree and oil from pumpkin seeds, nutritional product

Keywords: : сarrot puree, confection, oil, model system, cake, pumpkin seeds.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-октябрь 2015