Рейтинг пользователей: / 3
ХудшийЛучший 
УДК 663.253.34
Билько Марина Владимировна,Ищенко Николай Владимирович,Скорченко Мария Викторовна,Гержикова Виктория Григорьевна,,,
ЗАСТОСУВАННЯ ТАНІНІВ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ РОЖЕВИХ СТОЛОВИХ ВИН
Bilko M.V., Ischenko M.V., Skorchenko M.V., Hergikova V.G.
THE USE OF TANNINS FOR QUALITY ROSE TABLE WINES

Аннотация. В роботі розглядається можливість застосування препаратів танінів різного походження та виробників для стабілізації кольору рожевих виноматеріалів і підвищення їх якості. Доведено, що препарати таніну захищають антоціани рожевих вин від окиснення, зберіга

Ключевые слова: рожеві вина, таніни, окисленість, показники якості

Abstract. The possibility of application of different origin tannins for quality improvement and colour stabilization of rose wine were studied. It was shown that tannins protect rose wines anthocyanins from oxidation, help to keep them in ionized forms that give r

Keywords: rose wines, tannins, oxidation, quality indicators

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-октябрь 2015