Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 664:663.813
Денисенко Татьяна Николаевна,,,,,,
ОЦІНКА ЯКОСТІ СОКІВ ПЛОДОВО-ЯГІДНИХ
Denisenko T.N.
QUALITY EVALUATION fruit and berry of juices

Аннотация. В роботі здійснено оцінку марковання соків відповідно вимог Технічного регламенту, а також наведені результати досліджень за органолептичними та фізико-хімічними показниками якості

Ключевые слова: сік, якість, марковання, смак, колір, прозорість, сухі речовини, кислотність, виробники, натуральний продукт

Abstract. In the paper provides an assessment of juices marking requirements according the Technical Regulations, and are the results of studies on organoleptic and physico-chemical quality indicators

Keywords: juice, quality, labeling, flavor, color, transparency, solids, acidity, manufacturers, natural product

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-октябрь 2015