Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 634.75:551.5:581.19:663.3
Войцехівський Володимир Іванович,,,,,,
ДИНАМІКА ВМІСТУ АНТОЦІАНІВ ТА АСКОРБІНОВОЇ КИСЛОТИ ЗА НАСТОЮВАННЯ М’ЯЗГИ ТА ЗБЕРІГАННЯ СУНИЧНИХ СПИРТОВАНИХ СОКІВ З ЯГІД РІЗНИХ СОРТІВ
Voytsekhivskiy V., Tokar A., Smetanska I., Voytsekhyvskа О.
DYNAMICS OF ANTHOCYANS AND ASCORBIC ACID IN EXPOSURE ON DROP AND STORAGE SPIRITED STRAWBERRY JUICE FROM DIFFERENT VARIETIES

Аннотация. У статті проаналізовано вплив технологічної операції настоювання м’язги суниці на концентрацію антоціанів та аскорбінової кислоти та їх зміни за умов тривалого зберігання.

Ключевые слова: ягода, суниця, настоювання, антоціани, аскорбінова кислота, зберігання, якість.

Abstract. The article the influence of technological operation exposure on drop on changes anthocyans and ascorbic acid of strawberry juice and their changes during long-term storage are present.

Keywords: berry, strawberry, holding on, anthocyans, ascorbic acid, storage, quality.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-октябрь 2015