Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 664.8.022.6
Жеплинская Мария Михайловна,Лазарив Игорь Романович,Сухенко Владислав Юрьевич,,,,
ФІЗИЧНІ СПОСОБИ ОСВІТЛЕННЯ ЯБЛУЧНОГО СОКУ
Zheplinska M.M., Lazariv I.R., Suchenko V.Y.
ACTION ULTRASONIC CAVITATION ON MICROORGANISMS CARROT JUICE

Аннотация. В роботі наведено способи освітлення яблучного соку від каламуті та завислих частинок за допомогою відстоювання, центрифугування, фільтрування та ультрафільтрації. Зокрема, велика увага приділена двом останнім способам завдяки яким отримується прозорий сі

Ключевые слова: яблучний сік, відстоювання, фільтрування, центрифугування, ультрафільтрація.

Abstract. The paper presents methods for the clarification of Apple juice turbidity and suspended solids by settling, centrifugation, filtration and ultrafiltration. In particular, much attention is paid to the latter two methods, which are obtained clear juice wit

Keywords: аpple juice, settling, filtration, centrifugation, ultrafiltration.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>