Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 621.18
Жеплинская Мария Михайловна,Лазарив Игорь Романович,Сухенко Владислав Юрьевич,,,,
ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПРОЦЕСУ СУШІННЯ
Zheplinska M.M., Lazariv I.R., Suchenko V.Y.
EFFECT OF TEMPERATURE ON CONTENT OF ASCORBIC ACID IN APPLE JUICE

Аннотация. В роботі представлені теоретичні основи процесу сушіння для плодово-овочевої сировини та показано за рахунок яких факторів можна інтенсифікувати цей процес.

Ключевые слова: процес, сушіння, температура, сушильний агент, режим, вологовміст.

Abstract. The paper presents the theoretical basis of the drying process for fruit and vegetable raw materials, and shows by what factors it is possible to intensify this process.

Keywords: process, drying temperature, a drying agent, mode, moisture content

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>