Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 664.661:594
Кірєєва О. І., Крамаренко Д. П.
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ГІДРОЛІЗАТУ З МОЛЮСКІВ НА ВЛАСТИВОСТІ КРОХМАЛЮ БОРОШНА
ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка»,
м. Луганськ, вул.. Оборонна, 2
UDC 664.661:594
Kireeva E. І., Kramarenko D. P.
INVESTIGATION OF THE INFLUENCE OF MOLLUSC HYDROLYZATE ON STARCH PROPERTIES OF FLOUR
Luhansk Taras Shevchenko National University, Luhansk,
Lugansk, Oboronna, 2
м. Луганськ, вул.. Оборонна, 2

Анотація: В статті проаналізовані основні напрямки підвищення харчової цінності борошняних виробів. Було досліджено вплив гідролізату з молюсків на процес клейстеризації крохмалю з суміші пшеничного та житнього борошна.

Ключові слова: гідролізат з молюсків, вуглеводно-амілазний комплекс, амілограма, суміш житнього та пшеничного борошна.

Abstract: This paper analyzes the main directions of improving the nutritional value of bakery products. Investigated the effect of the hydrolyzate of shellfish on the gelatinization of starch from wheat and rye flour.

Keywords: Mollusc hydrolyzate, carbohydrate-amylase complex amilograma, a mixture of rye and wheat flour.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-декабрь 2013