Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 664.8.037:637.56.002.62
Голембовська Наталія Володимирівна,Слободянюк Наталія Михайлівна,Тесак Юлія Іванівна,,,,
ТЕХНOЛOГIЯ ШВИДКOЗAМOРOЖЕНИХ НAПIВФAБРИКAТIВ
Y. Tesak, N. Golembovska, N. Slobodyanyuk
The expediency of combination fresh-water fish and algae (fucus, kelp) technology frozen semifinished products (fish burgers) to expand the range of biologically valuable food

Аннотация. Встановлена доцільність поєднання прісноводної риби та водоростей (фукусу, ламінарії) у технології швидкозаморожених напівфабрикатів (рибних котлет) для розширення асортименту біологічно цінної харчової продукції.

Ключевые слова: швидкозаморожені напівфабрикати, котлети, водорості.

Abstract. The expediency of combination fresh-water fish and algae (fucus, kelp) technology frozen semifinished products (fish burgers) to expand the range of biologically valuable food.

Keywords: frozen convenience foods, burgers, algae.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>