Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 637.5
Крыжова Юлия Петровна,,,,,,
ДОСЛІДЖЕННЯ ДОЦІЛЬНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ВИСІВОК У ВИРОБНИЦТВІ ГАМБУРГЕРІВ
Kryzhova Yu.P.
THE RESEARCH OF EXPEDIENCY OF BRAN USING IN HAMBURGER PRODUCTION

Аннотация. Пшеничні висівки являються незамінним компонентом в рецептурі найпоширеніших напівфабрикатів – гамбургерів не лише як джерело харчових волокон, але і для збагачення гамбургерів необхідними мінералами, такими як кальцій, залізо, магній. За смаком та консис

Ключевые слова: гамбургери, висівки, харчові волокна, макроелементи, мікроелементи, м'ясо.

Abstract. Wheat bran is an indispensable ingredient in the formulation of the hamburgers, as a most common half-finished product, not just as a source of dietary fiber, but to enrich hamburgers with essential minerals such as calcium, iron, magnesium. The content o

Keywords: hamburgers, bran, food fibers, macroelements, microelements, meat

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться, чтобы оставлять сообщения на форуме.
Обсудить на форуме...