8. Технологии продовольственных товаров
УДК 637.521:634.774:664.38 Штонда Оксана Анатоліївна,Корнієнко Оксана Сергіївна,,,,, АНАНАС У СКЛАДІ МАРИНАДУ ДЛЯ НАТУРАЛЬНИХ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ Korniienko O.S., Shtonda O.A. PINEAPPLE IN RECIPES FOR NATURAL MEAT SEMI-FINISHED PRODUCTS Подробнее...
УДК 636.4.3 Коваленко Виктория Владимировна,,,,,, ВИКОРИСТАННЯ ЗЛАКОВИХ КУЛЬТУР У М‘ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТАХ Kovalenko V. THE USE OF CEREALS IN PROCESSED MEATS
УДК 641.85 Юрченко Екатерина Станиславовна,,,,,, ВИКОРИСТАННЯ ТРАДИЦІЙНИХ І НЕТРАДИЦІЙНИХ ВИДІВ СИРОВИНИ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА БІЛКОВО-ЗБИВНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ Yurchenko K.S. USE OF TRADITIONAL AND NON-TRADITIONAL RAW MATERIALS FOR THE PRODUCTION OF PROTEIN-CHURNED SEMI-FINISHED GOODS RECREATIONAL PURPOSES
УДК 664:637.521:637.04 Штонда Оксана Анатоліївна,Суховецька Іванна Григорівна,Сонько Надія Миколаївна,,,, ВПЛИВ БІЛКІВ МОЛОЧНОЇ СИРОВАТКИ НА ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ Shtonda O.A., Sukhovetska I.G., Son'ko N.M. THE INFLUENCE OF WHEY PROTEINS ON THE QUALITY OF MINCED SEMI-FINISHED PRODUCTS
УДК 637.523 Штонда Оксана Анатоліївна,Жолудь Анна Григорівна,,,,, ВПЛИВ КОМПЛЕКСНОЇ ДОБАВКИ НА ОСНОВІ ГОРОХОВОГО БОРОШНА НА ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ВАРЕНИХ КОВБАС Shtonda O. A., Zholud A. G. THE INFLUENCE OF COMPLEX ADDITIVE ON THE BASIS OF PEA FLOUR ON THE TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF COOKED SAUSAGES
УДК 631.563:628.852:635.82 Гунько Сергей Николаевич,Тринчук Ольга Александровна,,,,, ВПЛИВ ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЇ ОБРОБКИ ГРИБІВ ПЕЧЕРИЦЯ ДВОСПОРОВА НА ІНТЕНСИВНІСТЬ ФІЗІОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ Gun'ko S.M., Trynchuk A.A., Godunko N.O. EFFECT OF POSTHARVEST HANDLING OF MUSHROOMS OYSTER PLEUROTUS ON THE INTENSITY OF PHYSIOLOGICAL PROCESSES
УДК 628.162.5:628.335:628.344/347:628.387 Матиящук Елена Владимировна,Матиящук Андрей Николаевич,,,,, Знезаражування питної води композитними реагентами Matiyaschuk E.V., 1Matiyaschuk A.M. Matiyaschuk E.V., 1Matiyaschuk A.M.
УДК 638.162.3 Зинатуллина Лазурита Эдуардовна,Барышникова Надежда Ивановна,,,,, ОПРЕДЕЛЕНИЕ СОДЕРЖАНИЯ ВОДЫ В МЕДЕ РЕФРАКТОМЕТРИЧЕСКИМ МЕТОДОМ Zinatullina L.E., Baryshnikova N.I. DETERMINATION OF WATER CONTENT IN HONEY REFRACTOMETRIC METHOD
УДК 663.3 Войцеховский Владимир Иванович,,,,,, Особливості хімічного складу та якості сортових яблучних виноматеріалів Voytsekhivskiy V., Токар А., Smetanska I., Voytsekhyvskа О. ESPECIALLY THE CHEMICAL COMPOSITION AND QUALITY OF VARIETAL APPLE WINE MATERIALS
УДК 366.484.5:635.657 Колтко Оксана Тарасівна,Штонда Оксана Анатоліївна,,,,, ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ХАРЧОВИХ ВОЛОКОН ЛЬОНУ У ВИРОБНИЦТВІ М'ЯСНИХ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ Koltko. O.T. Shtonda O.A. PROSPECTS FOR THE USE OF DIETARY FIBER FLAX IN THE MANUFACTURE OF MEAT CHOPPED SEMI-FINISHED PRODUCTS
|
|
|