УДК 637.521:634.774:664.38
Штонда Оксана Анатоліївна,Корнієнко Оксана Сергіївна,,,,,
АНАНАС У СКЛАДІ МАРИНАДУ ДЛЯ НАТУРАЛЬНИХ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Korniienko O.S., Shtonda O.A.
PINEAPPLE IN RECIPES FOR NATURAL MEAT SEMI-FINISHED PRODUCTS
 
Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 
УДК 636.4.3
Коваленко Виктория Владимировна,,,,,,
ВИКОРИСТАННЯ ЗЛАКОВИХ КУЛЬТУР У М‘ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТАХ
Kovalenko V.
THE USE OF CEREALS IN PROCESSED MEATS
 
УДК 641.85
Юрченко Екатерина Станиславовна,,,,,,
ВИКОРИСТАННЯ ТРАДИЦІЙНИХ І НЕТРАДИЦІЙНИХ ВИДІВ СИРОВИНИ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА БІЛКОВО-ЗБИВНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Yurchenko K.S.
USE OF TRADITIONAL AND NON-TRADITIONAL RAW MATERIALS FOR THE PRODUCTION OF PROTEIN-CHURNED SEMI-FINISHED GOODS RECREATIONAL PURPOSES
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 664:637.521:637.04
Штонда Оксана Анатоліївна,Суховецька Іванна Григорівна,Сонько Надія Миколаївна,,,,
ВПЛИВ БІЛКІВ МОЛОЧНОЇ СИРОВАТКИ НА ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Shtonda O.A., Sukhovetska I.G., Son'ko N.M.
THE INFLUENCE OF WHEY PROTEINS ON THE QUALITY OF MINCED SEMI-FINISHED PRODUCTS
 
УДК 637.523
Штонда Оксана Анатоліївна,Жолудь Анна Григорівна,,,,,
ВПЛИВ КОМПЛЕКСНОЇ ДОБАВКИ НА ОСНОВІ ГОРОХОВОГО БОРОШНА НА ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ВАРЕНИХ КОВБАС
Shtonda O. A., Zholud A. G.
THE INFLUENCE OF COMPLEX ADDITIVE ON THE BASIS OF PEA FLOUR ON THE TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF COOKED SAUSAGES
 
УДК 631.563:628.852:635.82
Гунько Сергей Николаевич,Тринчук Ольга Александровна,,,,,
ВПЛИВ ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЇ ОБРОБКИ ГРИБІВ ПЕЧЕРИЦЯ ДВОСПОРОВА НА ІНТЕНСИВНІСТЬ ФІЗІОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ
Gun'ko S.M., Trynchuk A.A., Godunko N.O.
EFFECT OF POSTHARVEST HANDLING OF MUSHROOMS OYSTER PLEUROTUS ON THE INTENSITY OF PHYSIOLOGICAL PROCESSES
 
УДК 628.162.5:628.335:628.344/347:628.387
Матиящук Елена Владимировна,Матиящук Андрей Николаевич,,,,,
Знезаражування питної води композитними реагентами
Matiyaschuk E.V., 1Matiyaschuk A.M.
Matiyaschuk E.V., 1Matiyaschuk A.M.
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 638.162.3
Зинатуллина Лазурита Эдуардовна,Барышникова Надежда Ивановна,,,,,
ОПРЕДЕЛЕНИЕ СОДЕРЖАНИЯ ВОДЫ В МЕДЕ РЕФРАКТОМЕТРИЧЕСКИМ МЕТОДОМ
Zinatullina L.E., Baryshnikova N.I.
DETERMINATION OF WATER CONTENT IN HONEY REFRACTOMETRIC METHOD
 
УДК 663.3
Войцеховский Владимир Иванович,,,,,,
Особливості хімічного складу та якості сортових яблучних виноматеріалів
Voytsekhivskiy V., Токар А., Smetanska I., Voytsekhyvskа О.
ESPECIALLY THE CHEMICAL COMPOSITION AND QUALITY OF VARIETAL APPLE WINE MATERIALS
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 366.484.5:635.657
Колтко Оксана Тарасівна,Штонда Оксана Анатоліївна,,,,,
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ХАРЧОВИХ ВОЛОКОН ЛЬОНУ У ВИРОБНИЦТВІ М'ЯСНИХ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Koltko. O.T. Shtonda O.A.
PROSPECTS FOR THE USE OF DIETARY FIBER FLAX IN THE MANUFACTURE OF MEAT CHOPPED SEMI-FINISHED PRODUCTS
 
УДК 664.64.016
Махинько Валерий Николаевич,Черныш Людмила Николаевна,Грищенко Татьяна Владимировна,,,,
ПЕРСПЕКТИВНОСТЬ И ОСОБЕНОСТИ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ ИЗОЛЯТА ГОРОХОВОГО БЕЛКА В ХЛЕБОПЕЧЕНИИ
Gryschenko, T.V., Chernish, L.N., Makhynko V.N.
PROSPECTS AND PARTICULARITIES OF THE USE OF PEA PROTEIN ISOLATE IN BAKING
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 636.4.3
Антонюк Татьяна Сергеевна,,,,,,
Рулети з м‘яса птиці з додаванням рослинно-овочевої сировини
Antonuk T.
Rolls of chicken meat with vegetable raw materials
 
УДК 637.525.3:661.8
Дудченко Владислав Володимирович,Штонда Оксана Анатоліївна,,,,,
ЦИТРАТ НАТРІЮ – АЛЬТЕРНАТИВА ФОСФАТАМ У ТЕХНОЛОГІЇ РЕСТРУКТУРОВАНИХ ШИНОК
Shtonda O.A., Dudchenko V.V.
SODIUM CITRATE IS THE ALTERNATIVE TO PHOSPHATES IN TECHNOLOGY RESTRUCTURED HAMS
 
Секции-ноябрь 2015