Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 664.682
Жеплинская Мария Михайловна,Лазарив Игорь Романович,Сухенко Владислав Юрьевич,,,,
ВИРОБНИЦТВО ГАРБУЗОВОГО ВАРЕННЯ З ЕКСТРАКТОМ ТОПІНАМБУРА
Zheplinska M.M., Lazariv I.R., Suchenko V.Y.
PRODUCTION PUMPKIN JAM WITH EXTRACTS OF ARTICHOKE

Аннотация. В статті представлені результати досліджень по розробленню гарбузового варення, в склад якого крім основної сировини – гарбуза також входять екстракт топінамбура, фруктоза і лимонна кислота. Виключення цукру з рецептури дозволяє використовувати готовий пр

Ключевые слова: гарбуз, варення, екстракт топінамбуру, фруктоза, лимонна кислота.

Abstract. The article presents the results of research on the development of pumpkin jam, the composition of which besides the main raw material - also includes pumpkin artichoke extract, fructose and citric acid. The exclusion of sugar from the recipe allows you t

Keywords: : pumpkin, jam, artichoke extract, fructose, citric acid.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-ноябрь 2016