Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 664.6
Кобец Елена Сергеевна,Чернуха Наталия Петровна,Андрусик Мария Анатолиевна,Арпуль Оксана Владимировна,,,
ДОСЛІДЖЕННЯ ВМІСТУ ПОЖИВНИХ І БІОЛОГІЧНО-АКТИВНИХ РЕЧОВИН В КЛІТКОВИНІ
Kobets O.S., Chernukha N.P., Аndrusik M.A., Arpul O.V.
INVESTIGATION OF THE CONTENT NUTRIENTS AND BIOACTIVE SUBSTANCES IN THE TISSUE

Аннотация. У статті обґрунтовано можливість використання клітковини пшеничної, яблучної та какао для підвищення вмісту харчових волокон у раціоні людини. Встановлено, що досліджувана сировина містить велику кількість ХВ, що дає можливість використовувати її у якості

Ключевые слова: клітковина, харчові волокна, функціональні інгредієнти

Abstract. The article possibility of using fine fiber, apple and cocoa to improve the content of dietary fiber in the human diet. The studied materials contains a large number of mines that enables its use as a functional ingredient is established. The composition

Keywords: cellulose, fiber, functional ingredients

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-ноябрь 2016