Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК УДК 664.664.9
Анненкова Надежда Борисовна,Кийко Виктория Викторовна,,,,,
ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ НОВОГО ХЛІБА «ЛЛЯНИЧКА»
Annenkova N.B., Kiiko V.V.
NUTRITIONAL VALUE OF NEW BREAD “LLYANYCHKA”

Аннотация. В роботі представлені результати дослідження харчової цінності нового хліба «Лляничка» поліпшеної рецептури та обґрунтовано доцільність використання борошна з макухи насіння льону у виробництві хліба пшеничного покращеного.

Ключевые слова: хліб, харчова цінність, борошно, насіння льону, рецептура.

Abstract. The results of the study the nutritional value of the new bread "Llyanichka" improved formulations and the expediency of using flour from oil seed flax in the production of bread wheat improved.

Keywords: bread, pyschevaya values, flour, flax seeds, recipes

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-ноябрь 2016