Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 637.513.8
Шевченко Ирина Ивановна,Скочко Алексей Иванович,Крыжова Юлия Петровна,,,,
ВПЛИВ КРІОПРОТЕКТОРІВ НА ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ НАПІВФАБРИКАТІВ ГЛИБОКОГО ЗАМОРОЖУВАННЯ
Shevchenko I.I., Scochko O.I., Kryzhova Yu.P.
INFLUENCE CRYOPROTECTORS FOR QUALITATIVE INDICES SEMI- PRODUCT HIGH DEEP FREEZING

Аннотация. 0

Ключевые слова: заморожування, фаршеві системи, кріопротектори, харчові волокна, структура, кристалізація, властивості.

Abstract. Composition was developed by cryoprotector action with based on protein- blood globin Vepro 95 HV and carrot cellulose in technology of cut semi-product high deep freezing and long-term storage (to lower -18oC). Mechanical cryoprotector action developed c

Keywords: freezing, stuffing systems, cryoprotectors, food fibers, structure, crystallization, property.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>