Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 637.52:664.38
Краснюк Виктория Сергеевна,Тищенко Людмила Николаивна,,,,,
ДОСЛІДЖЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ФАРШУ ДЛЯ СОСИСОК КУРИНИХ З ДОДАВАННЯМ СИРУ
Krasniuk V.S., Tyshchenko L.M.
INVESTIGATION OF FUNCTIONAL AND TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF MINCED MEAT FOR SAUSAGES OF CHICKEN WITH ADDITION OF CHEESE
 
УДК УДК 664:678.048
Шахворостова Вікторія Михайлівна,Тищенко Людмила Николаивна,,,,,
ЖИРНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД ПТАШИНИХ ЖИРІВ, ЇХ ХАРЧОВА ТА БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ
Tyshchenko L.M.,Shakhvorostova V.M
FATTY-LIVED COMPOSITION OF BOTTLE FATS. THEIR FOOD AND BIOLOGICAL VALUE
 
УДК УДК 637.523:633.86
Штонда Оксана Анатольевна,Курячанская Диана Викторовна,,,,,
ЗАСТОСУВАННЯ БАРВНИКА ПРИРОДНОГО ПОХОДЖЕННЯ У ТЕХНОЛОГІЇ ВАРЕНИХ КОВБАС
Shtonda O.A., Kuriachanska D.V.
APPLICATION OF NATURAL ORIGIN OF COLORLESS IN TECHNOLOGY OF SAUSAGES
 
УДК УДК 637.5:633:006.83
Штонда Оксана Анатольевна,Яйченя Наталья Леонидовна,,,,,
ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС З ВИКОРИСТАННЯМ ЯГІД ЖУРАВЛИНИ
Shtonda O.A., Yaichenya N.L.
INCREASING THE FOOD VALUE OF SUGARED COTTON BY USING JUICE YAGID