Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 

УДК 641/642

Івашків Л.Я., Бомба М.Я., Шах А.Є.

Підходи до покращення послуг здорового харчування туристів у закладах ресторанного господарства

Львівський інститут економіки та туризму, Львів, Менцинського 8, 79007

UDC 641/642

Ivashkiv L.Ya., Shakh А. Ye., Bomba М. Ya.

The Directions of service’s improvement of healthy feeding in restaurants

Lviv Institute of economy and tourism, Lviv, Mentsynskiy 8, 79007

 Проаналізовано концепцію харчування в ресторанах високої якості, яка спрямована на втілення ідей здорового способу життя. Узагальнено різні підходи до надання послуг здорової їжі в ресторанах. Запропоновано способи покращення послуг здорового харчування в закладах ресторанного господарства.

Ключові слова: туризм, здорове харчування, ресторани високої якості, біологічно активні добавки.

The conception of feeding in restaurants of high quality was analyzed. This conception is directed on implementation the ideas of healthy life style. The different approaches to services of healthy feeding in restaurants were generalized. The methods of service’s improvement of healthy feeding in restaurants were offered.

Key words: tourism, healthy feeding, restaurants of high quality, biologically active additives.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>