Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 640.412:502/504(477.83)
Маселков Артем Викторович,Поясник Оксана Юрьевна,Ищенко Татьяна Ивановна,Шидловская Елена Брониславовна,Гавриш Андрей Владимирович,,
ІННОВАЦІЙНИЙ ПІДХІД ДО ВПРОВАДЖЕННЯ КОНЦЕПЦІЇ «ЕКОЛОГІЧНИЙ ГОТЕЛЬ»
Maselkov A.V., Poyasnyk O.Y., Ishchenko Т.I, Shydlovska О.В., Gavrish А.V.
INNOVATIVE APPROACH TO IMPLEMENTATION CONCEPT OF «ECOLOGICAL HOTEL»

Аннотация. У статті розглянуто сучасні підходи до використання екотехнологій в готельному господарстві. Розкрито передумови для розвитку українського еко-готельного бізнесу. Обґрунтовано можливість та доцільність будівництва еко-готелю з комплексом інноваційних екот

Ключевые слова: концепція, екологічний готель, екотехнології, органічне харчування

Abstract. Every year the growing environmental consciousness of people, because the planet's resources are increasingly limited due to consumer instincts, which are increasingly forcing humanity to pay for catastrophes and disasters purely accumulative interest in

Keywords: conception, ecological hotel, environmental technology, organic food

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>