Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 619:614.31:579:616.98
Якубчак Ольга Миколаївна,Таран Тетяна Володимирівна,,,,,
ПІДХОДИ ДО АНАЛІЗУ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ РИЗИКІВ У СВІЖОМУ М’ЯСІ
Iakubchak O.N., Taran T.V.
APPROACHES TO ANALYSIS OF MICROBIOLOGICAL HAZARDS IN FRESH MEAT

Аннотация. Проведено аналіз літературних джерел з питань мікробіологічного псування м’яса у тому числі щодо основних компонентів м’язової тканини, які використовуються мікроорганізмами як субстрат для розмноження та деяких побічних продуктів метаболізму найважливіш

Ключевые слова: м'ясо, мікробіологічні ризики, мікробіологічне псування м’яса.

Abstract. The review of the literature concerning the conditions of microbiological spoilage of meat including the main components of muscle tissue, microorganisms are used as a substrate for breeding and some by-products of metabolism of the most important microor

Keywords: meat, microbiological risks microbiological spoilage of meat.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>