Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК
Якубчак Ольга Николаевна,Тютюн Анатолий Иванович,Косьянчук Нина Ивановна,Ушаков Федор Олегович,,,
ЗАГАЛЬНА ТОКСИЧНІСТЬ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
Yakubchak O, Tutun A. ,Kos'yanchuk N.,
GENERAL TOXICITY SAUSAGE PRODUCTS

Аннотация. Проведено дослідження ковбасних виробів на загальну токсичність, які реалізуються в умовах агропродовольчих ринків і супермаркетів м. Одеси. Встановлено, що із 203 зразків ковбасних виробів у 38 виявлена токсичність – це склало 18,7 %; з них у 12 зразка

Ключевые слова: загальна токсичність, ковбасні вироби, агропродовольчі ринки, супермаркети.

Abstract. Research on the overall toxicity of the sausages what being realized in terms of agro-food markets and supermarkets in the Odessa. Found that out of 203 samples of sausages toxicity found in 38 - it was 18.7%; one in 12 samples observed strong toxicity -

Keywords: general toxicity, sausages, agricultural markets and supermarkets

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>