Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 636.09:614.31:637.5:616.99
Таран Тетяна Володимирівна,Якубчак Ольга Миколаївна,,,,,
ЩОДО ПИТАННЯ ВПЛИВУ ЕХІНОКОКОЗУ НА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ М’ЯСА
Iakubchak O.N., Taran T. V.
THE QUESTION OF THE EFFECT OF ECHINOCOCCOSIS ON MEAT QUALITY INDICATORS

Аннотация. У статті наведено дані щодо біологічної цінності м’яса свиней за ехінококозу. Визначено співвідношення незамінних та замінних амінокислот, амінокислотний скор та індекс. Встановлено зниження співвідношення незамінних до замінних амінокислот з підвищенням

Ключевые слова: свинина, ехінококоз, амінокислоти, амінокислотний індекс, амінокислотний скор, біологічна цінність

Abstract. Introduction. It is known that for a number of helminthic diseases, including for echinococcosis, the constant sensitization of the organism by the products of vital activity of the parasite leads to the development of biochemical changes in the body, and

Keywords: meat, echinococosis, aminoacids, aminoacid index, aminoacid quick, biological valu

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>