Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 633.14"324":631.563.9
Ящук Надежда Александровна,Слободенюк Любов Максимівна,,,,,
ПОРІВНЯЛЬНА ОЦІНКА ДИНАМІКИ ПОКАЗНИКІВ "ЧИСЛА ПАДАННЯ" ТА КИСЛОТНОСТІ БОРОШНА У ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ ЗЕРНА ТА БОРОШНА ЖИТА ОЗИМОГО
Yashchuk N., Slobodyanyuk L.
COMPARISON OF DYNAMICS INDICATORS OF "FALLING NUMBER" AND ACIDITY OF FLOUR IN DURING STORAGE GRAIN AND FLOUR WINTER RYE

Аннотация. Проведено порівняльну оцінку показників "числа падання" і кислотності борошна під час зберігання зерна та борошна жита озимого. Вивченні режими і терміни зберігання зерна та борошна. Встановлено тісний прямий зв’язок між "числа падання" і кислотності боро

Ключевые слова: зерно, борошно, жито озиме, зберігання, термін, режим, число падання, титрована кислотність.

Abstract. Comparative assessment of indicators "falling number" and acidity of flour during storage of grain and flour winter rye was held. Study modes and periods of storage grain and flour. Closely direct link between the "falling number" and acidity of flour win

Keywords: grain, flour, rye winter, storage, term, mode, "falling number", titrated acidity.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>