Оносова І.А.
ТОВАРОЗНАВСТВО ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ЯК ЕЛЕМЕНТ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ СВІТОВОГО ПРОДОВОЛЬЧОГО РИНКУ
Донецький національній університет економіки і торгівлі
імені Михайла Туган-Барановського, Донецьк, Щорса 31, 83050
Onosova I.A
FOOD COMMODITY GLOBALIZATION AS AN ELEMENT OF THE WORLD FOOD MARKET
Donetsk National University of Economics and Trade
named after M. Tugan-Baranovsky, Donetsk, Schorsa 31, 83050
У статті розглянуто специфіку товарознавства у сучасних умовах глобалізації світового продовольчого ринку. Визначено роль, рівні та завдання сучасного товарознавства харчових продуктів.
Ключові слова: глобалізація, товарознавство, харчові продукти, технічне регулювання
The article deals with the specifics of merchandise as a science in today's globalizing world economy. The role, levels and challenges of modern commodity foods.
Keywords: globalization, commodity, food, technical regulations