УДК: 641.1:664.8/.9
Орлова Н. Я., Кузьменко І. О.
БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ НОВИХ КАБАЧКОВО-АЛИЧЕВИХ КОНСЕРВІВ
Київський національний торговельно-економічний університет
UDC: 641.1:664.8/.9
Orlova N. J., Kuzmenko І. O.
BIOLOGICAL VALUE OF NEW SQUASH-CHERRY PLUM CANNED
Kyiv national trade and economic university, Ukraine, Kyiv, Kioto st. 19, 02156
УДК 637.33
Савченко О.О., Баль-Прилипко Л.В.
БІОТЕХНОЛОГІЯ М’ЯКИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ, ВИГОТОВЛЕНИХ МЕТОДОМ ТЕРМОКИСЛОТНОЇ КОАГУЛЯЦІЇ
Національний університет біоресурсів і природокористування України
м. Київ, вул. Героїв Оборони, 15, 03041
UDK 637.33
Savchenko O.O., Bal-Prylypko L.V.
BIOTECHNOLOGY OF SOFT CHEESE PRODUCTS MADE BY METHOD OF THERMO-ACID COAGULATION
National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine
Kyiv, Heroiv Oborony st., 15, 03041
УДК 532.5: 637.134
Матиящук А.М., Матиящук О.В.
Використання ефектів кавітації для оброблення рідких середовищ
Національний університет біоресурсів та природокористування України; Національний університет харчових технологій
UDC 532.5: 637.134
Matiyaschuk А.N., Matiyaschuk О.V.
Use of cavitation effects to handle liquids
National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine; National University of Food Technologies
Оліфіров О.В, Шевчук Т.О., Романенко Г.М.
ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕННЯХ ОРГАНІЧНИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Донецький національний університет економіки і торгівлі
імені М. Туган-Барановського, Донецьк, Щорса 31, 83050
Olifirov A.V, Shevchuk T.A, Romanenko G.N.
THE USE OF MODERN INFORMATION TECHNOLOGIES IN SCIENTIFIC RESEARCH OF ORGANIC FOOD
Donetsk National University of Economics and Trade
named after M. Tugan-Baranovsky, Donetsk, Schorsa 31, 83050
УДК 64.033:663.834
Божко Т.В.
ВИЯВЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ПЕРЕВАГ ПРИ РОЗРОБЦІ РЕЦЕПТУР НОВИХ КРЕМ-ЛІКЕРІВ
Київський національний торговельно-економічний університет, Київ, Кіото 19, 02156
UDC 64.033:663.834
Bozhko T.V.
DETECTION OF CONSUMER PREFERENCES in WORKING-OUT RECIPE of NEW CREAM-LIQUEURS
Kiev National University of Trade and Economic, Kyiv, Kioto 19, 02156
УДК 637.352
Рыжкова Т.М.
ВЛИЯНИЕ КОМБИНАЦИОННЫХ СОЧЕТАНИЙ ЗАКВАСОЧНОЙ МИКРОФЛОРЫ НА КАЧЕСТВО И ВЫХОД КОЗЬЕГО ТВОРОГА
Харьковская государственная зооветеринарная академия,
п/о Малая Даниловка, Дергачывского района Харьковской области, инд. 62341
UDC 637.352
Ryzhkova T.N.
INFLUENCE OF PETTICOAT COMBINATIONS OF FERMENT MICROFLORA ON QUALITY AND OUTPUT OF GOAT'S CURD
Kharkiv state zooveterinary academy, Ministry of Agricultural Policy and Food of Ukraine, 62341, KSZVA, Malaya Danilovka, Dergachi district, Kharkiv region.
Белінська С.О., Дьяков О.В.
Вплив заморожування на зміну кольору швидкозаморожених соків
Київський національний торговельно-економічний університет, Київ, Кіото, 19, 02156
Belinska S.O., Dyakov O.V.
The effect of freezing on color changing of quick-frozen juices
Kyiv National University of Trade and Economics, Kyiv, Kyoto, 19, 02156
Юдіна Т.І., Старостєлє О.В.
ДОСЛІДЖЕННЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ НАПІВФАБРИКАТІВ ДЛЯ МОЛОЧНИХ КОКТЕЙЛІВ НА ОСНОВІ СКОЛОТИН
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, Донецьк, просп. Театральний 28, 83050
Yudinа T.I., Starostele O.V.
FOOD VALUE INVESTIGATION SEMIS FOR MILKSHAKES BASED ON BUTTERMILK
Donetsk National University of Economics and Trade named after Mykhailo Tugan-Baranovsky , Donets'k, ave. Theatre 28, 83050
УДК 641.1 : 664.871
Жукевич Е.М.
ИЗМЕНЕНИЕ БИОЛОГИЧЕСКОЙ ЦЕННОСТИ СОУСОВ И ПАСТ ПРИ ХРАНЕНИИ
Киевский национальный торгово-экономический университет, Киев, Киото,19, 02156
UDC 641.1 : 664.871
Zhukevych H.M.
CHANGE IN VALUE OF BIOLOGICAL SAUCES AND PASTES DURING STORAGE
Kyiv National University of Trade and Economics, Kyiv, Kyoto, 19, 02156
УДК 66.011
Шутюк В.В., Василенко С.М., Бессараб А.С., 1Васылив В.П.
Инновационные решения научных исследований в технологиях сушки пищевого сырья
Национальный университет пищевых технологий, Киев-33, ул. Владимирская 68, 01601
1Национальный университет биоресурсов и природоиспользования Украины, Киев-041, ул. Героев Обороны, 15, 03041
UDC 66.011
Schutyuk V.V., Vasulenko S.M., Bessarab A.S., 1Vasyliv V.P.
Innovative solutions to research in drying technology of food raw materials
National university of food tecnologies, Kyiv, Volodimirska st., 68, 01601
1National university of life and environmental sciences of Ukraine, Kyiv, Heroyiv Oborony st., 15, 03041
|
УДК 664.641.1
Стадник И., Коневич М., 1Васылив В.
контроль КАЧЕСТВА тЕста при замЕшИванИИ
Тернопольский национальный технический университет имени Ивана Пулюя, Тернополь-001, ул. Руська, 56, 46001
1Национальний университет биоресурсов и природоиспользования Украины, Киев-041, ул. Героев Обороны, 15, 03041
UDC 664.641.1
Stadnuk I., Konevech M., 1Vasyliv V.
QUALITY CONTROL in kneading the pastry
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University, Ternopil, Ruska str., 56, 46001
1National university of life and environmental sciences of Ukraine, Kyiv, Heroyiv Oborony st., 15, 03041
УДК 664.91
Амерханов И.М., Ребезов М.Б., Альхамова Г.К.
ОРГАНИЗАЦИОННАЯ СТРУКТУРА «СИСТЕМЫ ДОБРОВОЛЬНОЙ СЕРТИФИКАЦИИ ПРОДУКЦИИ И УСЛУГ «ХАЛЯЛЬ»
ФГБОУ ВПО «Южно-Уральский государственный университет»
(национальный исследовательский университет), Челябинск, проспект Ленина 76, 454080
UDC 664.91
Amerkhanov I.M., Rebezov M.B., Alhamova G.K.
ORGANIZATIONAL STRUCTURE «SYSTEM OF VOLUNTARY CERTIFICATION HALAL PRODUCTS AND SERVICES»
Federal State Funded Educational Institution of Higher Professional Education
«South Ural State University», (National Research University), Chelyabinsk, Lenin Avenue 76, 454080
Сукманов В.А., Скляренко Е.В.
ОРГАНОЛЕПТИЧЕСКАЯ ОЦЕНКА КАЧЕСТВА МЯГКОГО СЫРА, ПРОИЗВЕДЕННОГО С ПРИМЕНЕНИЕМ ТЕХНОЛОГИИ ВЫСОКОГО ДАВЛЕНИЯ
Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского, г. Донецк, ул. Щорса, 31, 83050
Sukmanov V.A., Skliarenko O.V.
SENSORY EVALUATION OF THE QUALITY OF SOFT CHEESE PRODUCED WITH THE USE OF HIGH-PRESSURE
Donetsk National University of Economics and Trade after M. Tugan-Baranovsky, Donetsk, 31 Shchorsa Ul., 83050
УДК 641.1:613.26
Притульська Н.В., Мотузка Ю.М., Антюшко Д.П.
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ПРОДУКТІВ НА СУХІЙ РОЗЧИННІЙ ОСНОВІ ДЛЯ ЕНТЕРАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ
Київський національний торговельно-економічний університет, Київ, Кіото 19, 02156
UDC 641.1:613.26
Pritulska N.V., Motyzka Y.M., Antiushko D.P.
ORGANOLEPTIC PROPERTIES OF THE PRODUCTS ON DRY SOLUBLE BASE FOR ENTERAL NUTRITION
Kyiv National University of Trade and Economics, Kyiv, Kyoto 19, 02156
УДК 665.3
Матюхов Д.В.
ПРИМЕНЕНИЕ МИКРОВОЛНОВОГО ИЗЛУЧЕНИЯ В ТЕХНОЛОГИИ ЭТАНОЛЬНОЙ ЭКСТРАКЦИИ ПОДСОЛНЕЧНОГО МАСЛА
НТУ «ХПИ», Харьков, Фрунзе 21, 61002
UDC 665.3
Matukhov D.V.
THE APPLICATION OF MICROWAVE IRRADIATION IN SUNFLOWER OIL ETHANOL EXTRACTION TECHNOLOGY
NTU «KhPI», Kharkiv, Frunze 21, 61002
УДК 664.844(477)
Дьякова Ю.В.
ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РИНКУ СУШЕНОЇ ПЛОДООВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ УКРАЇНИ
Київський національний торговельно-економічний університет, Київ, Кіото, 19, 02156
UDC 664.844(477)
Dyakova Y.V.
MARKET TRENDS OF DRIED fruit and vegetable PRODUCtion IN UKRAINE
Kyiv National University of Trade and Economics, Kyiv, Kioto, 19, 02156
Оносова І.А.
ТОВАРОЗНАВСТВО ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ЯК ЕЛЕМЕНТ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ СВІТОВОГО ПРОДОВОЛЬЧОГО РИНКУ
Донецький національній університет економіки і торгівлі
імені Михайла Туган-Барановського, Донецьк, Щорса 31, 83050
Onosova I.A
FOOD COMMODITY GLOBALIZATION AS AN ELEMENT OF THE WORLD FOOD MARKET
Donetsk National University of Economics and Trade
named after M. Tugan-Baranovsky, Donetsk, Schorsa 31, 83050
|
|