УДК 64.033:663.834
Божко Т.В.
ВИЯВЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ПЕРЕВАГ ПРИ РОЗРОБЦІ РЕЦЕПТУР НОВИХ КРЕМ-ЛІКЕРІВ
Київський національний торговельно-економічний університет, Київ, Кіото 19, 02156
UDC 64.033:663.834
Bozhko T.V.
DETECTION OF CONSUMER PREFERENCES in WORKING-OUT RECIPE of NEW CREAM-LIQUEURS
Kiev National University of Trade and Economic, Kyiv, Kioto 19, 02156
В даній роботі наведено результати проведеного анкетування, яке передувало розробці рецептур нових крем-лікерів оздоровчого призначення, з метою виявлення споживчих переваг щодо смакових властивостей нової продукції.
Ключові слова: здоров’я, продукти оздоровчого призначення, крем-лікери, смакові якості.
This paper presents results of a questionnaire, which preceded working-out recipe of new cream-liqueurs with recreational purposes, to identify consumer preferences for taste properties of new products.
Key words: health, health improvement products, cream liqueurs, flavor.