8. Технологии продовольственных товаров
УДК 637,352 Рыжкова Таисия Николаевна ,Иванов Сергей Витальевич,Шаповалов Сергей Олегович,,,, Биотехнолоия мягкого козьего сыра "Орион", выработанного термокислотным способом производства Ryzhkova T.N., Shapovalov S.O. BIOTECHNOLOGY OF GOAT’S SOFT CHEESE “ORION” PRODUCED BY THERMO ACID METHOD OF CHEESEMAKING Подробнее...
УДК 663.031.2/.4 Мостова Людмила Николаевна,Клусович Татьяна Валерьевна,,,,, використання натуральної рослинної сировини у технології виробництва кисломолочного сиру Mostova L.M., Klusovych T.V. Using natural plant material in production technology of cottage cheese
УДК 663.225:611.87 Ткаченко Оксана Борисовна,Гураль Лариса Сергеевна,Древова Светлана Сергеевна,Ткаченко Дмитрий Павлович,,, ВЛИЯНИЕ ОБРАБОТКИ ВИНОГРАДНОГО СУСЛА НА ОРГАНОЛЕПТИЧЕСКИЙ ПРОФИЛЬ БЕЛЫХ ВИНОМАТЕРИАЛОВ Tkachenko O.B.,Gyral L.S.,Drevova S.S.,Tkachenko D.P. THE INFLUENCE OF GRAPE MUST’S PROCESSING ON AN ORGANOLEPTIC PROFILE OF WHITE WINE’S MATERIALS
УДК 663.256.15 Бабич Ирина Михайловна,Гречко Нина Яковлевна,Тураш Валентина Анатольевна,,,, ВПЛИВ ЕНОЖЕЛАТИНУ НА ЯКІСТЬ ВІТЧИЗНЯНИХ ВИНОМАТЕРІАЛІВ Babych I.M., Hrechko N.Y., Turash V.A. THE INFLUENCE OF ENOGELATIN ON THE QUALITY OF DOMESTIC WINE MATERIALS
УДК 641.85.:796.071.2 Бондарь Оксана Владимировна,,,,,, Вплив спеціалізованих десертів на функціональний стан спортсменів Bondar Oksana Vladimirovna Effect of special desserts on the functional state athletes
УДК 631.563.9:633.11:664.64.016.8 Гунько Сергій Миколайович,,,,,, ВПЛИВ УМОВ ТА ТРИВАЛОСТІ ЗБЕРІГАННЯ НА ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ Gun'ko S.M. EFFECT OF CONDITIONS AND DURATION OF STORAGE ON THE TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF GRAINS of WINTER WHEAT
УДК 663.25:006.83(477.75) Войцеховский Владимир Иванович,,,,,, КАЧЕСТВО КРАСНЫХ СТОЛОВЫХ ВИНОМАТЕРИАЛОВ ПРИГОТОВЛЕННЫХ В ДП «ПЕРВОМАЙСКИЙ ВИНЗАВОД» АР КРИМ 1Voytsekhоvskyy V., 2Tokar’ A. QUALITY A RED TABLE GRAPE WINE PRODUCED IN SE "PERVOMAYSKE WINERY" OF AR CRIMEA
УДК 663.253.2 Скорченко Мария Викторовна,Білько Марина Володимирівна,Тенетка Аліна Іванівна,,,, ОЦІНКА ВПЛИВУ СОРТІВ ВИНОГРАДУ ПІНО НУАР ТА ПІНО ГРІ НА ФОРМУВАННЯ ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ ВИНОМАТЕРІАЛІВ ДЛЯ РОЖЕВИХ ІГРИСТИХ ВИН Skorchenko M.V., Bilko M.V., Tenetka A.I. EVALUATION OF PINOT NOIR AND PINOT GRIS IMPACT ON THE FORMATION OF QUALITY INDICATORS OF SPARKLING ROSE WINES
УДК 619:616.98:578 Даниленко Светлана Григорьевна,,,,,, ОЦІНКА ПРОБІОТИЧНОГО ПОТЕНЦІАЛУ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ Danylenkо S. G. ASSESSMENT OF POTENTIAL PROBIOTIC STRAINS lactic acid bacteria
УДК 664.681.2 Романовська Ольга Леонідівна,,,,,, ОЦІНКА ЯКОСТІ ВИПЕЧЕНИХ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З РІЗНИХ ВИДІВ БОРОШНА Romanovska O.L. QUALITY ASSESSMENT BAKED BISCUIT SEMI-FINISHED DIFFERENT TYPES OF FLOUR
|
|
|