Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 
УДК 664.644:640.43
Турок Елена Сергеевна,Сильчук Татьяна Анатольевна,Кулинич Вера Игоревна,Цырульникова Вита Валентиновна,,,
ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПОЛІПШУВАЧІВ РІЗНИХ ТОРГОВИХ МАРОК ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХЛІБА В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Turok E. S., Sylchuk T.A.
THE COMPERATIVE CHARACTERISTICS OF IMPROVERS OF DIFFERENT BRANDS OF THE BREAD PRODUCTION IN RESTAURANT INSTITUTIONS

Аннотация. Досліджено порівняльну оцінку впливу поліпшувачів різних торгових марок на якість житньо-пшеничного хліба. Охарактеризовано їх вплив на перебіг біохімічних процесів, структурно-механічні властивості тіста та якість хліба.

Ключевые слова: хліб, поліпшувачі, тісто, житнє борошно

Abstract. The article is devoted to the research of the comparative impact assessment of different brands’ improvers on the quality of rye-wheat bread. It describes their influence on the biochemical processes, constitutional and mechanical properties of dough, and quality of bread

Keywords: bread, improvers, dough, rye flour.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-июнь 2014