Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

УДК 637.04

Молоканова Л.В., Лукомський Ю.О.

Комплексний підхід до розробки композиційного складу січених напівфабрикатів з м'яса кролів

Донецький національний університет економіки і торгівлі
імені Михайла Туган-Барановського, Донецьк, Щорса 31, 83050

UDC 637.04

Molokanova L.V., Lukomskiy Y.O.

COMPREHENSIVE APPROACH TO composite structure elaboration of chopped Half-finished produts made of rabbit meat 

Donetsk National University of Economics and Trade named after Michail Tugan-Baranovsky, Donetsk, Shchorsa 31, 83050 

В статті розглядається можливість і доцільність створення м’ясних січених напівфабрикатів з м'яса кролів із квасолевою пастою з метою покращення їх споживних властивостей  і розширення асортименту.

Ключові слова: січені напівфабрикати, м’ясо кролів, квасолева паста, білок, фазеоламін, математичне моделювання

The possibility and expediency of chopped rabbit meat half-finished products elaboration with bean paste aimed on the improvement of consumer properties  and assortment widening are examined in the article.

Key words: chopped half-finished products, rabbit meat, bean paste, protein, phaseolamin, mathematical modeling.


ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-декабрь 2012