УДК 637.04
Молоканова Л.В., Лукомський Ю.О.
Комплексний підхід до розробки композиційного складу січених напівфабрикатів з м'яса кролів
Донецький національний університет економіки і торгівлі
імені Михайла Туган-Барановського, Донецьк, Щорса 31, 83050
UDC 637.04
Molokanova L.V., Lukomskiy Y.O.
COMPREHENSIVE APPROACH TO composite structure elaboration of chopped Half-finished produts made of rabbit meat
Donetsk National University of Economics and Trade named after Michail Tugan-Baranovsky, Donetsk, Shchorsa 31, 83050
В статті розглядається можливість і доцільність створення м’ясних січених напівфабрикатів з м'яса кролів із квасолевою пастою з метою покращення їх споживних властивостей і розширення асортименту.
Ключові слова: січені напівфабрикати, м’ясо кролів, квасолева паста, білок, фазеоламін, математичне моделювання
The possibility and expediency of chopped rabbit meat half-finished products elaboration with bean paste aimed on the improvement of consumer properties and assortment widening are examined in the article.
Key words: chopped half-finished products, rabbit meat, bean paste, protein, phaseolamin, mathematical modeling.