Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Юдіна Т.І., Бесіда С.М.

ДОСЛІДЖЕННЯ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ, ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ТА СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ СУХОГО МОЛОЧНО-БІЛКОВОГО КОНЦЕНТРАТУ ЗІ СКОЛОТИН

Донецький національний університет економіки і торгівлі

імені Михайла Туган-Барановського, м. Донецьк, вул. Щорса, 31, 83050 

 

 

 

Yudina T.I., Besida S.M.

 

RESEARCH OF ORGANOLEPTICHNIKH, PHYSICAL AND CHEMICAL AND STRUCTURALLY MECHANICAL INDEXES DRY MILK ALBUMINOUS CONCENTRATE FROM THE BUTTERMILK

 

Donetsk National University of Economy and Trade named Michael Tugan-Baranovsky, Donetsk, str. Schorsa, 31, 83050

 

 

 

 

У статті наведено результати експериментальних досліджень органолептичних, фізико-хімічних та структурно-механічних показників сухого молочно-білкового концентрату зі сколотин у порівнянні з сухим знежиреним молоком.

 

Ключові слова: сухий молочно-білковий концентрат зі сколотин, сухе знежирене молоко, органолептичні, фізико-хімічні та структурно-механічні показники.

 

In the article results are resulted of experimental researches organoleptichnikh, physical and chemical and structurally mechanical indexes dry milk albuminous concentrate from the buttermilk in comparing to the dried fat free milk.

 

Keywords: dry milk albuminous concentrate from the buttermilk, dried fat free milk, organoleptichni, physical and chemical and structurally mechanical indexes.


ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-декабрь 2012