Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

УДК 637.344:635.1

Дейниченко Г.В., Юдіна Т.І., Назаренко І.А.

ВПЛИВ ТЕПЛОВОЇ ОБРОБКИ МОЛОЧНО-РОСЛИННИХ ФАРШІВ НА ВМІСТ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ІНГРЕДІЄНТІВ

Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського 

м. Донецьк, вул. Щорса 31, 83050

UDC 637.344:635.1

Deynychenko G. V., Yudina T. I., Nazarenko I.A.

EFFECT OF HEAT TREATMENT MILK AND VEGETABLE STUFFING ON THE CONTENT OF FUNCTIONAL INGREDIENTS 

Donetsk National University of Economics and Trade named after Mykhailo Tugan-Baranovsky

Donetsk,. Shchorsa 31, 83050

У доповіді розглянуто вплив теплової обробки комбінованих молочно-рослинних фаршів на вміст таких функціональних інгредієнтів як білки, вітаміни, харчові волокна.

Ключові слова: молочно-рослинний фарш, теплова обробка, функціональні інгредієнти.

The report examined the impact of heat treatment combined milk and vegetable stuffing on the contents of these functional ingredients as proteins, vitamins, dietary fiber.

Keywords: milk and vegetable stuffing, heat treatment, functional ingredients.


ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-декабрь 2012