Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

УДК 637.147-027.38.635.67

Гніцевич В.А., Кравченко Н.В. 

ВИЗНАЧЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЕКСТРАКТУ КОРЕНЯ СОЛОДКИ

Донецький національний університет економіки і торгівлі

імені Михайла Туган-Барановського, Донецьк, Щорса, 31, 83050

UDC637.147-027.38.635.67 

V. GNITSEVYCH,  N. KRAVCHENKO

DETERMINATION OF FUNCTIONALLY-TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF EXTRACT OF ROOT OF GLYCYRRIZA

Donetsk National University of Economics and Trade

named after Mykhailo Tugan-Baranovsky (Donetsk, Ukraine)

В докладі розглянуто функціонально-технологічні властивості екстракту кореня солодки, можливість його використання для виробництва напівфабрикату для страв та виробів з пінною структурою.

Ключові слова: гліцирризинова кислота, екстракт кореня солодки, функціонально-технологічні властивості, модельні системи.

Functionally-technological properties of extract of root of glycyrrhiza are considered in the appendix, possibility of his use for production of intermediate product for foods and wares with a foamy structure.

Key words: glycyrrhizinic acid, extract of root of glycyrrhiza, functionally-technological properties, models systems.


ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-декабрь 2012