Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

УДК 637.247

Дейниченко Г.В., Ветров В.М.

ДОСЛІДЖЕННЯ ПІНОУТВОРЕННЯ В МОДЕЛЬНИХ СИСТЕМАХ НА ОСНОВІ БІЛКОВО-ВУГЛЕВОДНОЇ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ

Донецький національний університет економіки і торгівлі

імені Михайла Туган-Барановського, м. Донецьк, вул. Щорса, 31, 83050 

Deynichenko G.V., Vetrov V.M.

FOAMING RESEARCH IN MODEL SYSTEMS BASED ON PROTEIN-CARBOHYDRATE RAW MILK

Donetsk National University of Economy and Trade named Michael Tugan-Baranovsky, Donetsk, str. Schorsa, 31, 83050

 

В статті розглянуто особливості процесу піноутворення в модельних системах на основі білково-вуглеводної молочної сировини з використанням структуроутворювачів желатину або мікробного полісахариду ксампану.

Ключові слова: сколотини, знежирене молоко, структуроутворювачі, піноутворююча здатність, стійкість піни, дисперсність піни.

In article features foaming process in model systems based on protein-carbohydrate raw milk using structure-gelatin or microbial polysaccharide ksampan.

Keywords: buttermilk, skim milk, structure-, foam capacity, foam stability, dispersion foam.


ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-декабрь 2012