Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

УДК 664.644.5 

Сімакова О.О.

ВПЛИВ ВОДИ НА ЯКІСТЬ ХЛІБА

Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського 

м. Донецьк, вул. Щорса 31, 83050

UDC 664.644.5

Simakova O. O.

EFFECT OF WATER ON THE QUALITY OF BREAD

Donetsk National University of Economics and Trade named after Mykhailo Tugan-Baranovsky

Donetsk,. Shchorsa 31, 83050

Запропонований спосіб регенерації сорбенту хлоридом калію. При цьому при пропусканні води крізь таким чином підготований сорбент очищена вода буде збагачуватися замість катіонів натрію, катіонами калію, які відіграють велику фізіологічну роль, зокрема, у забезпеченні нормальної роботи серцевого м¢яза.

Ключові слова: катіони, хліб, тісто, клейковина.

The proposed method sorbent regeneration potassium chloride. Thus by passing water through thus prepared sorbent purified water will be enriched instead of sodium cations, potassium cations, which play an important physiological role, particularly in ensuring the normal operation of the heart muscle.
Keywords: cations, bread, dough, gluten.


ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-декабрь 2012