УДК 615.012.014
Бандура В.М., Коляновська Л.М.
МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСУ ЕКСТРАГУВАННЯ ОЛІЇ ПІД ДІЄЮ МІКРОХВИЛЬОВОГО ПОЛЯ
Вінницький національний аграрний університет, Вінниця, Сонячна 3, 21008
UDC 615.012.014
Bandura V., Kolyanovska L.
MATHEMATICAL MODELING OF THE EXTRACTION PROCESS UNDER MICROWAVE OIL FIELD
Vinnitsa National Agrarian University, Vinnitsa, Sun 3, 21008
Дану статтю присвячено розробці математичної моделі процесу екстрагування під впливом мікрохвильового поля. Вилучення олії проводилось із ріпаку сорту «Чемпіон» і сої сорту «Вінничанка» розчинниками н-гексаном та спиртом, різної фракції з цілого зерна та з жмиху.
Ключові слова – напівемпірична математична модель, мікропараметри, макропараметри.
This paper develops a mathematical model of the extraction process under the influence of microwave field. Removing oil from rapeseed conducted with "Champion" and soybean varieties "Vinnichanka" solvents n-hexane and alcohol, various fractions of whole grains and cake.
Keywords - semi-empirical, mathematical model, micro parameters, macro parameters.