Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 637,072
Лукомский Юрий Александрович,,,,,,
ЗАСТОСУВАННЯ ПРИНЦИПІВ СИСТЕМИ НАССР ПРИ ВИРОБНИЦТВІ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З КВАСОЛЕВОЮ ПАСТОЮ
Lukomskyi Y.O.
APPLYING THE HACCP PRINCIPLES IN PRODUCTION OF SEMI-MADE MEAT PRODUCTS WITH BEAN PASTE

Аннотация. У статті розглянуто теоретичні та практичні аспекти застосування принципів HACCP при виробництві м'ясних січених напівфабрикатів з квасолевою пастою

Ключевые слова: січені напівфабрикати, квасолева паста, система HACCP, безпечність, управління якістю

Abstract. This paper describe theoretical and practical aspects HACCP principles applying in production of semi-made meat products with bean paste

Keywords: semi-made meat products, bean paste, HACCP principles, safety, quality management

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции апрель 2015