Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 
УДК 638.16/.17:[641.87:637.14]-048.78
Троцюк Галина Юрьевна,Павлюченко Елена Станиславовна,Шевченко Сергей Александрович,,,,
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОЧНИХ КОКТЕЙЛІВ З ДОДАВАННЯМ СВІЖОВІДЖАТИХ СОКІВ ТА ПРОДУКТІВ БДЖІЛЬНИЦТВА
Pavliuchenko O., Trotsiuk G., Chevchenko S.
IMPROVEMENT OF THE TECHNOLOGY OF DAIRY COCKTAILS WITH ADDITION OF FRESHLY MADE JUICES AND BEE PRODUCTS

Аннотация. У статті висвітлено питання щодо перспективності використання свіжовіджатих соків та продуктів бджільництва у технології молочних коктейлів з підвищеною біологічною цінністю та покращеними органолептичними показниками.

Ключевые слова: молочні коктейлі, мед, пилок, свіжовіджаті соки.

Abstract. The article highlights the prospects of using freshly squeezed juices and bee products in the technology of milk cocktails with increased biological value and improved organoleptic indicators.

Keywords: milk cocktails, honey, pollen, fresh juices.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>