Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 0
Зуйко В.І.,Дітріх І.В.,Удворгелі Л.І.,Кириченко Т.О.,,,
НОВІ ПІДХОДИ ДО СТВОРЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Zuiko V.I., Ditrikh I.V., Udvorgely L.I., Kirichenko T.O.
NEW APPROACHES TO CREATION OF FUNCTIONAL BAKERY PRODUCTS FOR RESTAURANT ENTERPRISES

Аннотация. У роботі представлено результати удосконалення технології житньо-пшеничних хлібних паличок функціонального призначення з використанням харчових волокон картоплі. Принциповим є адаптація технологічного процесу до виробничих умов закладів ресторанного госпо

Ключевые слова: хлібні палички, житнє борошно, харчові волокна картоплі, прискорена технологія.

Abstract. In this work is presented the results of improving the technology of bread sticks with functional propertes with using of potatoes dietary fibers. Principal was adaptation of the technological process to the production conditions of the restaurant industr

Keywords: bread sticks, rye flour, potatoes dietary fibers, accelerated technology.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>