Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 0
Кузьменко Максим Юрьевич,,,,,,
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ «ЛОКШИНА ДОМАШНЯ»
Kuzmenko M.U
IMPROVING THE TECHNOLOGY OF PREPARING "LOCKSYN HOME"

Аннотация. Стаття присвячена актуальній проблемі підвищення харчової цінності макаронних виробів ,а саме «Локшина домашня». Обґрунтовано причини, що призвели до необхідності створення макаронних виробів з використанням функціональних інгредієнтів. Обґрунтовано раціо

Ключевые слова: макаронні вироби, харчова цінність, «Локшина домашня», порошок моркви, порошок гарбуза.

Abstract. Abstract. The article is devoted to the actual problem of improving the nutritional value of pasta products, namely, "Noodle Noodle". The reasons that led to the necessity of creating macaroni products with the use of functional ingredients were substanti

Keywords: pasta, nutritional value, "Noodles", carrot powder, pumpkin powder.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться, чтобы оставлять сообщения на форуме.
Обсудить на форуме...