8. Технологии продовольственных товаров
УДК 664.653.1 Стадник Игорь Ярославович,Коневич Мария,Васылив Владимир Павлович,,,, ІННОВАЦІЙНІ ЗАХОДИ СТВОРЕННЯ безлопатевих тістомісильних машин Stadnuk I., Konevech M., Vasyliv V. CREATING INNOVATIVE MEASURES kneading machine without a shovel Подробнее...
УДК 664.643.1 Стадник Игорь Ярославович,Добротвор Игорь Григориевич,Васылив Владимир Павлович,,,, ВИЗНАЧЕННЯ ефективної площі поверхні зерен крохмалю Stadnuk I.Y., Dobrotvor I.G., Vasyliv V.P. Determination of effective surface area STARCH GRAINS
УДК 664.66 Бортничук Олег Викторович,Цирульникова Вита Валентиновна,Доценко Виктор Фёдорович,,,, ВИКОРИСТАННЯ ВИСІВОК У ВИРОБНИЦТВІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ Bortnichuk O., Tsirulnikova V., Dotsenko V. USE WHEAT BRAN IN BAKERY PRODUCTS
УДК 637.523 Зинчук Ирина Петровна,Авдеева Леся Юрьевна,,,,, ВЛИЯНИЕ КОМПЛЕКСНОЙ ДОБАВКИ PH LIQUID НА КАЧЕСТВО МЯСНОГО СЫРЬЯ Avdeeva L.Y.,Zinchuk I.P. Effect of combined additives PH Liquid QUALITY meat raw materials
УДК 637,1 Очколяс Олена Миколаївна,Лебська Тетяна Костянтинівна ,Тищенко Людмила Миколаївна,,,, ВПЛИВ БІОЛОГІЧНО АКТИВНОЇ ДОБАВКИ МОРСЬКОЇ ВОДОРОСТІ ФУКУСУ НА МІНЕРАЛЬНИЙ СКЛАД ВЕРШКОВОГО МАСЛА E.N.Ochkolyas, L.N.Tischenko, T.K.Lebskaya INFLUENCE DIETARY SUPPLEMENTS SEAWEED FUCUS ON MINERAL COMPOSITION BUTTER
УДК 664.653.1 Стадник Игорь Ярославович,Добротвор Игорь Григориевич,Васылив Владимир Павлович,,,, ВПЛИВ РОБОЧИХ ОРГАНІВ ТІСТОМІСИЛЬНИХ МАШИН НА ТЕЧІЮ ТІСТА Stadnuk I.Y., Dobrotvor I.G., Vasyliv V.P. Motion Detection dough BETWEEN WORKING BY MACHINES THAT knead dough
УДК 637.354.8:621.798 Рябченко Наталия Александровна,,,,,, ВПЛИВ СПОСОБУ ПАКУВАННЯ НА ВМІСТ ВІЛЬНИХ АМІНОКИСЛОТ У М'ЯКИХ РОЗСІЛЬНИХ СИРАХ Ryabchenko N.O. INFLUENCE METHOD OF PACKAGING ON THE CONTENT OF FREE AMINO ASIDS IN SOFT BRINE CHEESES
УДК 664:637.521:637.04 Штонда Оксана Анатольевна,Сонько Надежда Николаевна,Поляковская Екатерина Васильевна,Шевчук Людмила Михайловна ,,, ДОСЛІДЖЕННЯ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ НА ОСНОВІ ТВАРИННОЇ ТА РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ Shtonda O.A., Son'ko N.M., Poliakovskiy K.V., Shevchuk L.M. INVESTIGATION OF COMPLEX FOOD SUPPLEMENTS BASED ON ANIMAL AND VEGETABLE RAW MATERIALS FOR CHOPPED SEMIS
УДК 664.643.1 Стадник Игорь Ярославович,Добротвор Игорь Григориевич,Васылив Владимир Павлович,,,, дослідженнЯ параметрів поверхневих шарів при тістоутворенні З Використання спектрального аналізу Stadnuk I.Y., Dobrotvor I.G., Vasyliv V.P. STUDY PARAMETERS IN SURFACE LAYERS Of Dough USE SPECTRAL ANALYSIS
УДК 532.5: 637.134 Матиящук Андрей Николаевич,Матиящук Елена владимировна,,,,, ЕФЕКТИВНІСТЬ ГОМОГЕНІЗАЦІЇ МОЛОКА У КАВІТАЦІЙНОМУ ПРИСТРОЇ Matiyaschuk A.M., Matiyaschuk E.V. EFFICIENCY HOMOGENIZATION OF MILK IN CAVITATION DEVICES
|
|
|