Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 
УДК 663.31.001.76 (043.3)
Сычева Елена Викторовна,,,,,,
INVESTIGATION OF THE INFLUENCE OF YEAST SCHIZOSACCHAROMYCES AT THE FORMATION OF QUALITY OF THE APPLE MATERIALS
Sychova O.V.
INVESTIGATION OF THE INFLUENCE OF YEAST SCHIZOSACCHAROMYCES AT THE FORMATION OF QUALITY OF THE APPLE MATERIALS

Аннотация. В статті розглядається вплив різних штамів дріжджів-шизосахароміцетів на ефективність зниження вмісту яблучної кислоти та на формування органолептичних показників сидрових матеріалів

Ключевые слова: Сидрові матеріали, кислотозниження, Schizosaccharomyces, органолептична оцінка

Abstract. In article considers the influence of different strains of Shyzosaccharomyces yeast-efficiency reducing at the formation of organoleptic characteristics of the apple materials

Keywords: Cider wine materials, deacidification, Schizosaccharomyces, organoleptic characteristics

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-декабрь 2014