Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 664.64.016.8
Жеплінська Марія Михайлівна,Сухенко Юрій Григорович,,,,,
КЛАСИЧНІ ТА ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ ТОПІНАМБУРУ
Zheplinska M.M., Suchenko Y.G.
CLASSIC AND INNOVATIVE TECHNOLOGIES PROCESSING ARTICHOKE

Аннотация. В роботі представлено огляд технологій переробки топінамбуру та встановлено, що всі вони передбачають теплове оброблення сировини, що призводить до втрати біологічно активних речовин. Тому перспективним є використання понижених температур для обробки буль

Ключевые слова: технологія, топінамбур, теплова обробка, температура, гідроліз

Abstract. This paper provides an overview of technologies of artichoke and found that they all provide for thermal processing of raw materials, resulting in the loss of biologically active substances. So promising is the use of low temperature for processing artich

Keywords: technology, artichoke, cooking temperature, hydrolysis

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции апрель 2016