Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 664.643
Дідик Володимир Петрович,Ковальов Олександр Володимирович,Шутюк Виталий Владимирович,Васылив Владимир Павлович,,,
ВИЗНАЧЕННЯ РАЦІОНАЛЬНИХ РЕЖИМІВ РОБОТИ ХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ПЕЧЕЙ
Didyk V.P., Kovalev O.V., Schutyuk V.V., Vasyliv V.P.
Determining the best operating parameters bakery ovens

Аннотация. В роботі наведені результати досліджень роботи хлібопекарських печей, встановлені залежності температури відпрацьованих газів від продуктивності печі.

Ключевые слова: хлібопекарська піч, продуктивність, відпрацьовані гази

Abstract. The results of research work of baking ovens, fixed-temperature exhaust gas from the furnace performance.

Keywords: baking oven, performance, exhaust gases

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции апрель 2016