Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 664.1.033
Верхола Генадій Леонідович,Люлька Дмитро Миколайович,Васылив Владимир Павлович,,,,
МЕТОДИКА РОЗРАХУНКУ ОШПАРЮВАЧА БУРЯКОВОЇ СТРУЖКИ
Verhola G.L., Lulka D.M., Vasyliv V.P.
Calculation machine processing of raw sugar from beets steam

Аннотация. В роботі розглядається методика розрахунку основних геометричних параметрів ошпарювача бурякової стружки, що базується на емпіричних даних про процеси, які відбуваються в дифузійних установках.

Ключевые слова: бурякоцукрова промисловість, ошпарювач бурякової стружки, стадії ошпарювання, основні параметри ошпарювачів.

Abstract. In this paper the method of calculating the basic geometric parameters of steaming apparatus beet chips, based on empirical data on the processes that occur in plants diffuse.

Keywords: the sugar industry, sugar beet processing unit chip steaming, steaming stage, the basic parameters of the equipment

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции апрель 2016