Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 664.653.1
Дідик Володимир Петрович,Стадник Ігор Ярославович,Васылив Владимир Павлович,,,,
Дослідження параметрів надійності безлопатевого замішування експериментально-статистичним моделюванням
Didyk V.P., Stadnuk I.Y., Vasyliv V.P.
STUDY PARAMETERS OF RELIABILITY kneading blades WITHOUT EXPERIMENTAL statistical modeling

Аннотация. В роботі представлено математичну модель замішування тіста безлопатевим робочим органом у вигляді циліндра в циліндричній місильній камері з додатковим опором, що дає змогу визначити основні конструктивні параметри процесу для одержання високоякісного тіс

Ключевые слова: тісто, структура, замішування, барабан, математична модель.

Abstract. The paper presents a mathematical model of mixing dough without working body blades in a cylinder in a cylindrical chamber that helps identify key design parameters for the mixing process resulting quality test.

Keywords: dough, structure, mixing, drum, mathematical model

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции апрель 2016