УДК 664.653.1
Дідик Володимир Петрович,Стадник Ігор Ярославович,Васылив Владимир Павлович,,,,
Дослідження параметрів надійності безлопатевого замішування експериментально-статистичним моделюванням
Didyk V.P., Stadnuk I.Y., Vasyliv V.P.
STUDY PARAMETERS OF RELIABILITY kneading blades WITHOUT EXPERIMENTAL statistical modeling
Аннотация. В роботі представлено математичну модель замішування тіста безлопатевим робочим органом у вигляді циліндра в циліндричній місильній камері з додатковим опором, що дає змогу визначити основні конструктивні параметри процесу для одержання високоякісного тіс
Ключевые слова: тісто, структура, замішування, барабан, математична модель.
Abstract. The paper presents a mathematical model of mixing dough without working body blades in a cylinder in a cylindrical chamber that helps identify key design parameters for the mixing process resulting quality test.
Keywords: dough, structure, mixing, drum, mathematical model