Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 634.75: 663.3:577.1
Войцеховский Владимир Иванович,,,,,,
ВМІСТ НЕЗАМІННИХ АМІНОКИСЛОТ У ГІДРОЛІЗАТІ СУНИЧНИХ НЕСВІТЛЕНИХ СОКІВ
1Voytsekhivskiy V., 2Smetanska I., 3Voytsekhivskа О.
CONTENT OF ESSENTIAL AMINO ACIDS IN HYDROLYZATE OF STRAWBERRY JUICE

Аннотация. Проведено дослідження якісного амінокислотного складу гідролізату натуральних суничних соків. Виявлено дев’ять незамінних амінокислот у концентрації 15-77мг/100 см3. Встановлено, що застосування нагрівання м’язги до 40 і 70 оС зумовлює зниження загального

Ключевые слова: суничний сік, вільні амінокислоти, термообробка, гідролізат.

Abstract. The article the results of studies content of free amino acid composition of the hydrolyzate natural strawberry juices are present. Nine essential amino acids found in concentrations 15-77 mh/100 cm3 were found. Application heat pulp to 40 °C and 70 °C ca

Keywords: strawberry juice, free amino acids, heat treatment, the hydrolyzate

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции апрель 2016