Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 635.261
Войцеховский Владимир Иванович,,,,,,
БІОЛОГІЧНА ЦІННОСТЬ ЦИБУЛІ ПОРЕЙ ЗА ВПЛИВУ УДОБРЕННЯ
1Slododyanik G., 2Voytsekhivskiy V.
BIOLOGICAL VALUE OF LEEK FOR INFLUENCE FERTILIZATION

Аннотация. Проаналізовано вплив сортових особливостей та удобрення на формування концентрації аскорбінової кислоти у різних частина цибулі порей. Встановлено, що застосування добрив і біокомплексу сприяє підвищенню аскорбінової кислоти та формування її у верхній зел

Ключевые слова: плоди, цибуля порей, сорт, аскорбінова кислота, біологічні цінність.

Abstract. The article impact varietal characteristics and fertilization on the formation of the concentration of ascorbic acid in different parts of leeks are present. It was established that the use of fertilizers and promotes biocomplex ascorbic acid and formatio

Keywords: fruits, leeks, variety, ascorbic acid, biological value.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции апрель 2016