Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 606: 664.8.039.7:635/82
Гунько Сергей Николаевич,Тринчук Ольга Александровна,Головина Светлана Валериевна,,,,
РОЗРОБКА НОВИХ ВИДІВ ФЕРМЕНТОВАНОЇ ПРОДУКЦІЇ З ГРИБІВ ПЕЧЕРИЦЯ ДВОСПОРОВА ТА ОВОЧІВ
Gun'ko S.M., Trynchuk O.A., Golovina S.V.
IMPROVEMENT OF TECHNOLOGICAL METHODS PRODUCTION FERMENTED PRODUCTS ON THE BASE MUSHROOMS OF OYSTER PLEUROTUS AND VEGETABLES

Аннотация. Представлено результати щодо розробки нових рецептур солоно-квашеної продукції на основі промислово-культивованих грибів печериця двоспорова та овочів.

Ключевые слова: гриби, печериця двоспорова, овочі, морква, перець солодкий, рецептури, солоно-квашена продукція.

Abstract. The results of study for the development new recipes pickled products on the based industrial cultivated mushrooms of champignon bispored and vegetables were presented.

Keywords: mushrooms, champignon bispored, vegetables, carrot, sweet pepper, recipes, pickled products.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции апрель 2016