Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 66.047.4
Шевцова Ирина Владимировна,Шутюк Виталий Владимирович,Васылив Владимир Павлович,,,,
АНАЛІЗ СПОСОБІВ СУШІННЯ ЖОМУ ЦУКРОВИХ БУРЯКІВ
Schevcova I.V., Schutyuk V.V., Vasyliv V.P.
Analysis method of drying chips sugar beet

Аннотация. В роботі проведений детальний аналіз способів сушіння жому. Підібрано раціональні параметри отримання якісного сухого жому.

Ключевые слова: буряковий жом, конвективне сушіння, сушіння гарячим повітрям, сушіння перегрітою парою, вміст сухих речовин

Abstract. In this work a detailed analysis of the methods of drying beet chips. To choose the rational parameters of producing high-quality dry chips

Keywords: beet chips, convective drying, hot air drying, drying superheated steam , solids content.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции апрель 2016